Üzenet egykori iskolámból

Kedves Gyerekek!

A linkre kattintva Hegedüs Roland intézményvezető úr nektek szóló videó üzenetét nézhetitek meg.

Az üzenet szövegét itt olvashatjátok.

Kedves Egyesiskolás Gyerekek!

Három héttel ezelőtt jelentette be Miniszterelnök úr, hogy új oktatási munkaforma lép életbe, melyet úgy hívunk „tantermen kívüli digitális munkarend”.

Azóta példátlan összefogásról, innovációs lehetőségekről, megváltozott körülményeinkhez igazodó munkarendről kellett tervet készítenünk. Alapokat fektettünk le, és vezettünk be, együtt cselekedtünk felelőségteljesen. Úgy tapasztalom sikerült, mert sikerülnie kellett, értetek, a jövőtökért kedves egyesiskolás gyerekek.

Köszönjük azt a sok biztatást, támogatást, megerősítést, melyet apró üzenetekben juttattatok el felénk. Ezekből a levelekből, és online beszélgetésekből bátorítást, kitartást, erőt meríthettünk. És mit tapasztaltunk mi, pedagógusok? Azt láttuk, hogy szinte mindannyian alkalmazkodtok a megváltozott körülményekhez, tanultok, kommunikáltok, igyekeztek elvégezni a rátok szabott feladatokat. Letöltötök, kattintgattok, anya segítségével feladatokat oldotok.

Büszkék vagyunk rátok! Legyetek továbbra is ügyesek, szorgalmasak, kitartók! Csak így tovább! Ahogy viccesen mondani szoktam: „Ezt várta a vezetőség!” A tavaszi szünet után új órarenddel, csökkentett online óraszámokkal folytatjátok a közös munkát tanítóitokkal, tanáraitokkal, és a jelenhelyzetben lévő legfontosabb segítőtökkel, szüleitekkel. Nagy köszönettel tartoztok nekik! Ne felejtsétek el nap mint nap megköszönni az általuk nyújtott törődést, odafigyelést és a tanulásotokban kapott segítő munkájukat! Most tőlem szokatlanul hangzó kéréssel fordulok felétek.

A szünidő alatt ne tanuljatok, és főleg ne üljetek a számítógép előtt, hanyagoljátok az interneten való szörfözést! A tavaszi szünetben pihenjetek sokat! Vigyázzatok magatokra, tartsátok be az előírt szabályokat! Maradjatok otthon!

A tantestület nevében, minden kedves egyesiskolás gyereknek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!