„Fuss egy könyvért!” – helyett

„Fuss egy könyvért!” – helyett

 

Tisztelt Szülők!

 

Ebben a tanévben a COVID-19 járvány miatt az őszi „Fuss egy könyvért!” iskolai programot a hagyományos módon, a szokott helyen nem tarthatjuk meg. Helyette egy új mozgás és sportlehetőség kezdeményezést indítunk iskolánk tanulói és családtagjai részére. Az új program teljesítésével is lehetőség nyílik iskolánk támogatására. Az iskola által kitalált és megszervezésre kerülő program a következő:

 

„Mozogj 2020 métert az iskoládért!”

 

A program a következőt tartalmazza: 2020 méter futás, kocogás, gyaloglás, túrázás, mely az adott határidőn belül az ország bármely pontján teljesíthető.

 

Teljesítés határideje: 2020. szeptember 19. és szeptember 27. között

 

Arra kérünk minden résztvevőt, hogy az okos telefonján található/ingyenesen letölthető lépésszámláló applikáció segítségével rögzítse a feladat teljesítését (esetleg egy képet „lőni” a családról a táv végén), majd ezt a fájlt az iskolától kapott e-mail cím segítségével töltse fel saját felhőjébe. Ezt a link-et szükséges elküldeni a következő e-mail címre: ntauber@egyesiskola.hu Részletes feltöltési útmutatót a melléklet tartalmazza.

 

A feladat teljesítésével a Magyar Diáksport Szövetség (továbbiakban: szövetség) által szervezett két országos rendezvényre szeretnénk pályázni. Sikeres pályázat esetén iskolánk számára sportszereket, labdákat nyerhetünk.

A feladat teljesítését és a beszámoló elkészítését az országos szövetség felé az iskola elkészíti, beküldi és feltölti.

 

Minden tanulónknak és családtagjainak jó sportolást, kellemes, örömteli mozgással együtt töltött időt kívánunk!

 

Várjuk a link-eket!

 

Köszönjük, hogy ezzel a nem mindennapi, különleges egészségmegőrző programon való részvétellel hozzájárulnak iskolánk támogatásához!

 

Melléklet

 

Tisztelettel

Hegedüs Roland

intézményvezető