Rendkívüli vírushelyzetre vonatkozóan

Tisztelt Szülők!

Köszönöm a 2020/2021-es tanév eddig eltelt időszakában tanúsított megértő támogatásukat. Megértették, betartatják, és számon kérik gyermekükön az iskola által bevezetett új szabályokat, melyeket iskolánk közösségének egészség megőrzése érdekében hoztunk!

Emlékeztetem Önöket, hogy 2020. október 1-jétől reggel az iskolába való belépés előtt gyermekük hőmérséklet mérése megtörténik. Azon tanulókat, akik testhőmérséklete 37,8 ˙C, vagy annál magasabb nem léphetnek be az iskolába. Kérem, aki elkíséri gyermekét az iskolába az csak a hőmérséklet mérés befejezése után, amikor beengedtük a tanulót az intézménybe, menjen el, így ha szükség azonnal haza tudja vinni a lázas csemetéjét.

Az iskolába egyedül érkező tanulók eseténben, ha lázat állapítunk meg (37,8 ˙C), értesítjük a szülőt, majd elkülönítő szobába helyezzük el, míg érte nem jönnek.

Azon tanulók szülei, akik a hátsó kapun érkeznek az iskolába – maszk használatával – a mérést végző pontig bekísérhetik gyermeküket. Kérem továbbá, hogy a fal melletti járdán közelítsék meg a bejáratot majd az udvar középső területén (aszfaltozott gépkocsi bejáró) közlekedve hagyják el az iskola területét.

Bízom további sikeres együttműködésünkbe, mindenkinek jó egészséget kívánok!

 

Köszönettel

 

Százhalombatta, 2020. szeptember 30.

Hegedü Roland

intézményvezető