Iskolai levelező és oktatási rendszer használati szabályzata

Iskolai levelező és oktatási rendszer használati szabályzata

Iskolai levelező és oktatási rendszer használati szabályzata

 

  • A diák hozzáférésének létrehozása után (Microsoft Inc O365 vállalatirányítási rendszerének, oktatási licence), a tanulók részére az osztályfőnökök vagy informatikai pedagógus révén juthatnak hozzá.
  • A kommunikáció is e szerint történik, vagyis, ha hiba vagy jelszó probléma lép fel a tanuló részéről, akkor az osztályfőnökének vagy az informatikai tanárának kell jelezni, de ha az egyiknek már jelezte a másiknak már nem ajánlott.
  • Első belépéskor jelszó változtatás kötelező! Kérjük, hogy figyelmesen hozzák létre a saját jelszavukat. Ajánlott kis és nagy betűk variációja, de a legbiztonságosabb minimum két összetett szó használata. Bejelentkezés: https://www.office.com/
  • Az intézményi rendszert biztonságtechnikai felügyelet alatt tartjuk (AI algoritmusok a Microsoft Inc által). Továbbá amelyik felhasználónál biztonságtechnikai kérdés merül fel (pl.: feltörés, jelszólopás, KIFÜ vagy Nemzeti Kibervédelmi Intézet atrocitás jelentése, stb…), azok a fiókok azonnal felfüggesztésre kerülnek.
  • Az iskolai emalek az intézmény tulajdonát képezik. A levelezőt csak iskolai célokra szabad használni, kommunikálni a pedagógusokkal, vagy online feladatok elvégzésére (Teams és egyéb).
  • A levelező működéséről az intézmény gondoskodik, biztosítja a diáknak a 8 év alatt. A diák ballagása után az intézményi rendszerben automatikusan törlésre kerül a diák hozzáférése.
  • Az intézmény elkötelezett a kiberbiztonság terén, ezért az intézményi rendszer használatának biztonságát, komolyan vesszük!

 

Százhalombatta, 2023. július 31.

Készítette: Nemes  Nagy Ferenc

rendszergazda

 

Jóváhagyta: Százhalombatta, 2023. augusztus 2.

 

 Hegedüs Roland

intézményvezető