Tájékoztató

Tájékoztató

Tisztelt Szülők!

Köszönöm a 2020/2021. tanév első negyedévében – ebben a különleges vírusos időszakban – tanúsított korrekt, megértő, támogató együttműködésüket.

Tájékoztatom Önöket, hogy a tanév eddig eltelt időszakában, iskolánkban igazolt COVID-19 vírussal fertőzött tanuló és alkalmazott nem volt, és jelenleg sincs.

Ez nemcsak az intézményünkben bevezetett és alkalmazott intézkedéseknek köszönhető, hanem nagyon jelentős részben a gyermekeink nevelésében, Önökkel közösen elért felelős magatartásnak, együttműködésnek.

Folyamatosan változtatjuk és alkalmazkodunk az új szabályokhoz. Tovább fokozzuk az iskolánkban a fertőtlenítést, a tanórák közötti szünetekben a vizes blokkok (WC-k, mosdók) felület fertőtlenítése megtörténik. Maszk használatot tovább szigorítottuk, minden tanuló számára (1-8. évfolyam) a közösségi helyiségekben kötelező maszkot viselni.

Bízom abban, hogy a továbbiakban is folytatni tudjuk ezt a mindkettőnk számára elengedhetetlen együttműködést, az Önök gyermekei, a Mi tanulóink, töretlen értelmi és érzelmi fejlődéséért.

Célunk továbbra is közös, a tanév hátralévő időszakában is a „hagyományos rendben” történő, a pedagógus személyiségével való nevelés, oktatás.

Amennyiben a későbbiek során adatainkban változások történének, erről az iskola honlapján keresztül tájékoztatom Önöket, illetve az érinett osztályokat, az intézményvezető-helyettes és az osztályfőnök részletesen is tájékoztatni fogja.

Százhalombatta, 2020. november 10.

Tisztelettel

Hegedüs Roland

intézményvezető