Kings and Queens

Kings and Queens

Adott egy ígéretes témájú verseny, és három lelkes, a történelmet szerető és angol nyelven kiválóan tudó 8.osztályos, valamint egy könnyen lelkesíthető angoltanár. Az eredmény pedig: egy barátságos környezetben eltöltött tartalmas délelőtt, és egy dobogós helyezés.
Kings and Queens, azaz királyok és királynők címen hirdetett angol nyelvi versenyt a DSZC Dunaferr Technikum és Szakképző Iskola 8.osztályosok számára. Változatos feladatok segítségével röpke másfél óra alatt végigrobogtunk az angol történelem legkiemelkedőbb eseményein, megismerve ikonikus uralkodókat Hódító Vilmostól egészen III.Károlyig. A tartalom mellett a szervezők gondoskodtak a jó hangulatról is: jelmezbe öltöztek a versenyzők, a mentális táplálék mellett a finom pogácsa emelte a vendéglátás színvonalát.
Köszönjük a szervezést és a dinamikus lebonyolítást Kelemen Adriennének és az összeszokott, jól együttműködő angol szakos csapatnak. Kálmán Anna, Hangyál Máté és Péjó Gergő 8.b osztályos tanítványaimnak pedig gratulálok a szép eredményért!

Miákits Gabriella