Matek tábor hangulatok

Idén is volt matek tábor. Nem is egyszer. Júniusban a leglelkesebb matekosaink, augusztu svégén pedig a legkiváncsibb leendő elsőseink vállalkoztak egy kis játékra, számolásra, ügyeskedésre. Az alábbi válogatás magáért beszél:

 

Beszámoló az NTP-KNI-18-0033 program

Az Informatikával a tehetségesekért Alapítvány Százhalombattán 20 általános iskolás tehetségesnek szervezett szakkört a “Játékosan programozunk és fotózunk” c. NTP-KNI-18-0033 pályázat keretében.” – Az NTP-KNI-18-0033 pályázat lehetőséget teremtett számunkra arra, hogy olyan tehetséges gyerekeket válogassunk be, akik valamilyen kiemelkedőt tudnak produkálni egy-egy szakterületen. A gyerekek kiválasztásához tehetségvizsgálati kérdőíveket töltettünk ki azokkal a diákokkal, akikben felfedezni véltük a tehetség csíráját. A megvalósult program részleteiről bővebben itt olvashat. Részletes beszámoló.

Fantasztikus siker!

Iskolánk IV. korcsoportos labdarúgó csapata az Országos Labdarúgó Diákolimpia Egerben megrendezett döntőjében, I. helyezést ért el. A nagyszerű sikert a következő tanulók érték el:

Kovács Norman, Godena Gábor, Tóth Szabolcs, Farkasházi Ádám, Nagy András, Forintos Dávid, Hodula Máté, Valuschek Imre, Süller Zalán.

A siker kovácsai Nyakas Zoltán és Godena Gábor pedagógusok voltak, akik egyben a felkészítő edzőjük is a VUK SE-ben. Köszönöm kollégák az áldozatos munkátokat! Kedves Fiúk! Gratulálok az országos bajnoki cím megnyeréséhez, mellyel tovább öregbítették iskolánk jó hírét! Büszkék vagyunk erre a szép sikerre, mellyel TI is hasonlóképpen tehettek.

Remélem a következő tanévben sem adjátok lejjebb a célt, hiszen a csapat legnagyobb része erre majd lehetőséget kaphat!

Matek tábor

Elkezdődött a 2. MATEKTÁBOR, ahol közel 80 gyerek táborozik az iskolában, és minden nap jobbnál jobb játékokat/feladatokat csinál, és a második nap a strandolás után miután megette a jó kis vacsorát (bográcsban főtt paprikáskrumli), élete LEGJOBB NAPJA KÖVETKEZIK: itt alszik a tornateremben. Matekozunk, sudokuzunk, játszunk, rollerezünk, kézműveskedünk, és minden olyat csinálunk, ami egy táborban szokás.

Évzáró

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

Iskolánk 2018/2019-és tanévzáró ünnepsége 2019. június 20. 18:00 órakor lesz.

 

Hegedüs Roland
intézményvezető

Az első ottalvós kirándulás

Nagy izgalommal vártuk az év végi osztálykirándulást. Az alsó tagozatos négy év lezárásaként vonattal Egyházaskozárra utaztunk.

Feledhetetlen 3 napot töltöttünk a Szuppi Ifjúsági Szálláson. Az idő szerencsére jónak bizonyult, így sokat túráztunk, kirándultunk. A programok között volt méhészkedés, honismereti foglalkozás, íjászat, kardozás, éjszakai túra, állatsimogató, csikós bemutató, tábortűz és még X-faktort is tartottunk.

A szomszéd faluba Bikalra is ellátogattunk, ahol a középkori élménybirtokon színházi előadást és lovagi tornát néztünk meg.

4. b osztály

Így úszunk mi 2.0

Az adatok: 7 év, 252 óra, 8810 perc a vízben. Három úszásnem ( gyors, -hát és mellúszás) elsajátítása sok-sok gyakorlással, vízi váltóversennyel és a hónap végi utolsó órákon játékkal (ami lehetett volna több is!). Néha verejtékkel és könnyekkel (is). Így úsz(t)unk mi! – 7.b
Egy rövid kis videó a hetedikesek úszás órájáról: