GEI Étkezés

Kedves Szülők!

Az utóbbi időben sajnos több félreértés adódott a közétkeztetés lemondásával kapcsolatban. Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a gyermek iskolája felé (Krétán, e-mailen, egyéb módon) jelzett hiányzások csak az oktatási jelenlétre vonatkoznak.

Mivel a közétkeztetést nem az Iskola, Óvoda, Bölcsőde, hanem egy vállalkozó végzi, emiatt kérjük, hogy hiányzás esetén a VCSGK Gazdasági Szervezete felé külön, írásban jelezzék az étkezés lemondását.

Erre az alábbi lehetőségeket biztosítjuk:

1. e-mailben: etkezes@mail.battanet.hu címen vagy

2. sms-ben: a 06 70 622 6004-es telefonszámon a gyermek neve, iskolája, osztálya és a lemondott napok pontos feltüntetésével.

 

Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy étkezés lemondására / igénylésére előző munkanap reggel 8 óráig van lehetőség amiatt, hogy a vállalkozó konyha időben nyersanyagot rendelhessen, főzhessen.

 

Amennyiben az étkezés lemondását nem tudják jelezni a VCSGK Gazdasági Szervezete felé, úgy az étkezés sajnálatos módon kiszámlázásra kerül.

A nyersanyag megrendelése, az étel elkészítése miatt fizetési kötelezettség keletkezik. A vállalkozó konyha az intézmény Gazdasági Szervezete felé a megrendelt, le nem mondott adagokat leszámlázza. Intézményünk ezt továbbszámlázza Önök felé, amit nekünk bevételi előíráskent kötelező beszedni.

 

Köszönjük megértésüket, közreműködésüket.

 

Tisztelettel:

Városi Családsegítő és Gondozási Központ

Gazdasági Szervezete