Koronavírus új szabályok

Tisztelt Szülők!

 

Ezúton tájékoztatom Önöket a kialakult koronavírus-fertőzések számának országos szintű emelkedésével összefüggésben, intézményvezetői hatáskörömben 2021. november 2-tól, a Százhalombattai 1. Számú Általános Iskolában a fertőzések megelőzése céljából a következő, szabályok kerülnek bevezetésre:

  • az orrot és a szájat eltakaró védőmaszk használata mind tanuló, pedagógus, dolgozó és az iskolában tartózkodó 6 évnél idősebb személy számára a közösségi helyiségekben (aula, folyosó, vizesblokkok/WC, kézmosó/) kötelező
  • az iskolába történő belépés alkalmával a bejárati ajtó két oldalán elhelyezett kézfertőtlenítőszer használata kötelező (kivételt képeznek azon személyek, akik allergiásak a vegyszerre, nekik a szappanos kézmosás kötelező)

 

Kérem Önöket, hogy gyermeküknek a megfelelő védőfelszerelésről szíveskedjenek gondoskodni, és annak szakszerű használatának fontosságáról tájékoztatást is adjanak számára. Javaslom, hogy a rendszeresen használt védőmaszk mellett, 1 db pót védőmaszk mindig legyen a tanuló táskájában.

Célunk a jelenléti oktatás fenntartása, ezért kérem az eddigiekhez hasonló támogató együttműködésüket az új szabályváltozások betartatásához. Bízom abban, hogy az Önök és tanulóink megértő segítségével sikerül megelőzni a fertőzés kialakulását az iskolánkban, így egészségesen megtudjuk valósítani a napi tanórák megtartása mellett a tanévre tervezett egyéb (kulturális, sport, stb.) a gyerekek értelmi, érzelmi nevelését, és testi fejlődését elősegítő iskolai programjainkat.

 

Százhalombatta, 2021. október 31.

 

Tisztelettel:

 

Hegedüs Roland

intérményvezető

Koronavírus új szabályok